Whitepaper samenvatting

Transformeer uw bedrijf met een automatiseringsplatform dat uw mensen en processen verenigt

Transformeer uw bedrijf met een automatiseringsplatform dat uw mensen en processen verenigt
Het tempo en de omvang van de moderne bedrijfsinnovatie neemt toe. Veel industrieën hebben te maken met een grootschalige disruptie. Digitaal verbonden klanten vragen meer in een sneller tempo. Nieuwe concurrentie komt van buiten de traditionele marktsegmenten. Deze trends zetten bedrijven onder druk.

Bij IT-modernisering gaat het om het vinden van slimmere manieren om zaken te doen. Echter, de IT-afdelingen beheren steeds veranderende, complexe IT-architecturen die zijn gebouwd op meerdere platformen en gecompliceerde technologische stapels. Veel organisaties hebben moeite met het inzetten van een moderne infrastructuur vanwege de onderhoudskosten en de complexiteit van het beheer van hun bestaande systemen. In combinatie met de noodzaak om in een sneller tempo te innoveren, zorgt dit ervoor dat deze complexiteit een hoge drukt legt op de IT-afdelingen. Ze worden nu gevraagd om sneller te handelen, steeds complexere IT-omgevingen te beheren en nieuwe ontwikkelingen te accommoderen benaderingen en technologieën.

Lees in deze whitepaper wat automatisering voor IT precies inhoudt, hoe je er een strategie omheen bouwt en wat de succesfactoren zijn. Daarnaast lees je 5 businesscases over succesvolle implementaties in verschillende IT disciplines.  
download
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint
Door: Red Hat
Kenmerken:
Publicatie datum: 20-06-2020
Bestandstype: pdf
Document: Whitepaper
Taal: EN
Gepubliceerd door: Red Hat

Lees ook

Mediapartners