Whitepaper samenvatting

6 Kritische redenen voor een eigen Office 365 Back-up

6 Kritische redenen voor een eigen Office 365 Back-up
Heeft u controle over uw Office 365-gegevens? Heeft u toegang tot alle items die u nodig heeft? De typische reactie is, "Natuurlijk heb ik dat," of "Microsoft zorgt voor alles".

Maar als je er echt over nadenkt, weet je het zeker? Microsoft zorgt voor een goede service voor hun klanten. Echter, Microsoft's primaire de focus ligt op het beheer van de Office 365-infrastructuur en het handhaven van uptime voor de gebruikers. Ze zijn gemachtigd met de verantwoordelijkheid van uw gegevens. De misvatting dat Microsoft namens u een volledige back-up maakt van uw gegevens is vrij algemeen, en zonder een verschuiving in de mentaliteit, kan dit schadelijke gevolgen hebben wanneer deze verantwoordelijkheid onbeheerd wordt achtergelaten.

Uiteindelijk moet je ervoor zorgen dat je toegang en controle hebt over uw Exchange Online, SharePoint Online en OneDrive voor bedrijfsgegevens.

Dit rapport gaat in op de gevaren van het ontbreken van een Office 365-back-up in uw arsenaal en waarom back-upoplossingen voor Microsoft Office 365 de kloof van langdurige bewaring en gegevensbescherming vullen.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint
Kenmerken:
Publicatie datum: 26-03-2020
Bestandstype: pdf
Document: Whitepaper
Taal: EN
Gepubliceerd door: Veeam Software

Lees ook

Mediapartners