Seminar
di 22 januari | 11:00 - 11:30
Programmeerplein

Hoe werk je aan digitale vaardigheden in jouw klas zonder voorkennis of budget? (groep 5 t/m 8)

Digitale vaardigheden zijn onmisbaar in de 21e eeuw en worden daarom opgenomen in het nieuwe curriculum. Toch zal de implementatie nog enkele jaren duren en lopen veel leerlingen momenteel de kans mis om deze essentiële vaardigheden te ontwikkelen op school. Er is weinig budget en leerkrachten zouden de nodige kennis niet in huis hebben om deze lessen te verzorgen. Zonde! Bij Bomberbot weten we dat dit anders kan.

In deze workshop ontdek je hoe jij zonder enig budget en voorkennis programmeerlessen kunt verzorgen in jouw klas. Al 6500 leerkrachten gingen je voor. We bieden je een kijkje in onze gestructureerde lesmethode inclusief volledig uitgewerkte lesmaterialen, offline en online activiteiten, een leerlingvolgsysteem en begeleiding vanuit ons team. Je ontvangt bij deelname aan deze workshop geheel kosteloos toegang tot het programma (6 maanden), zodat je samen met jouw leerlingen kunt ervaren hoe leuk en leerzaam de lessen zijn.
Technologie & ICT
Spreker
Kirsten van Smirren
Kirsten van Smirren
Kirsten heeft al honderden Nederlandse leerkrachten getraind en begeleid in het verzorgen van lessen digitale vaardigheden met Bomberbot. Als mede-ontwikkelaar van de lesmaterialen kent ze deze als geen ander en kan zij iedereen op weg helpen bij de start.
Mediapartners