itslearning Nederland B.V.
Stand: 02.G055
itslearning is een innovatieve digitale leeromgeving die docenten helpt uitdagende lessen te geven en leerlingen te motiveren. Of docenten nu lesmateriaal aanbieden, huiswerk opgeven, toetsen afnemen of ouders betrekken; het kan allemaal met itslearning.

itslearning is een marktleider op het gebied van online leeromgevingen met miljoenen gebruikers over de gehele wereld. De groeiende internationale organisatie, met haar hoofdkantoor in Bergen - Noorwegen, telt momenteel 12 kantoren en ruim 250 medewerkers. Hiervan werken zo’n 25 enthousiaste collega’s voor de Nederlandse organisatie in Enschede.

De missie van itslearning is scholen - van basis tot hoger onderwijs - te helpen bij het verwezenlijken van hun onderwijsambities. Het itslearning leerplatform, een krachtige en betrouwbare cloud-oplossing, neemt hier letterlijk en figuurlijk een centrale rol bij in. Voor scholen betekent dit dat men gegarandeerd is van een up-to-date online leeromgeving die altijd en overal via internet beschikbaar is zonder zorgen over hardware, software en beheer.

Tezamen met het leerplatform levert itslearning gerichte technische en didactische dienstverlening die volledig is afgestemd op de doelstellingen van de school. Zo kunnen alle itslearning-gebruikers - schoolbesturen, docenten, mentoren, leerlingen en zelfs ouders - zich optimaal richten op het primaire onderwijsproces en tot de beste resultaten komen.
En dat is waar onderwijs uiteindelijk om gaat.

Contact

Neptunusstraat 21
7521 WC
Enschede Nederland
+31 53 4803130
TwitterLinkedIn

Whitepapers

Links

Mediapartners