Prowise B.V.
Stand: 02.D075
5 Seminars
Prowise is een toonaangevend Nederlands bedrijf dat investeert in innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid op het gebied van digitale leeroplossingen. Door gebruik te maken van zelf ontwikkelde touchscreens, liften, personal devices en gebruiksvriendelijke software presenteert Prowise de totaaloplossing voor het onderwijs! 

Ruim een derde van de medewerkers van Prowise is afkomstig uit het onderwijs. Zij zorgen ervoor dat alle producten goed aansluiten op de behoeften van leerkrachten en leerlingen. Prowise levert onder uitstekende garantievoorwaarden tegen betaalbare prijzen. Het Privacy Verified-certificaat toont aan dat je erop kunt vertrouwen dat je persoonsgegevens in goede handen zijn.

Instructie
Leerkrachten gebruiken het Prowise Touchscreen om klassikaal instructie te geven. Denk hierbij aan zelf samengestelde oefenstof in de gratis onderwijssoftware Prowise Presenter. In Presenter staan kant-en-klare lessen en leerlijnen, afbeeldingen, video’s, 3D-modellen en interactieve tools. 

Verwerking
Ook leerlingen gaan in het klaslokaal aan de slag op het Prowise Touchscreen. Met het Prowise iPro liftsysteem verplaatsen ze het Touchscreen eenvoudig naar de juiste hoogte of naar een andere plek in de klas. Door de 20 touchpunten en met twee meegeleverde pennen voeren meerdere leerlingen tegelijkertijd opdrachten op het scherm uit. 

Samenwerkend leren
Vervolgens gaan leerlingen aan de slag op een Prowise Chromebook Eduline, of een van de andere Prowise personal devices. Ideaal om in groepjes samen te werken met de Presenter touchtafel-tools of een leerling individueel opdrachten aan te bieden. De Chromebooks functioneren perfect in Prowise GO, de online leeromgeving van Prowise. 

Gepersonaliseerd leren
Omdat de leerkracht weblinks klaarzet in het online leerplatform, Prowise GO, zien de leerlingen in één oogopslag met welke programma’s ze aan de slag kunnen. Prowise Presenter en de adaptieve leerprogramma's van Oefenweb zijn volledig geïntegreerd in Prowise GO en bieden mogelijkheden tot educatieve verwerking, gepersonaliseerd leren en onderwijs op maat. De leerkracht volgt via de online leeromgeving precies wat de leerlingen op hun Chromebooks doen en kan eventueel herhaling van de leerlijn in Presenter op het Touchscreen klassikaal aanbieden als hij ziet dat de stof niet goed begrepen is. 

Zo is de cirkel rond: de totaaloplossing voor het onderwijs!
Technologie & ICT

Contact

Luchthavenweg 1 B
6021 PX
Budel Nederland
+31 495 497110
TwitterLinkedIn

Seminars

Prowise GO: Dé complete online leeromgeving zonder IT-zorgen

22-01-2019 | 13:30 -14:15Theater 08: Exposanten Technologie & ICT

Prowise GO: Dé complete online leeromgeving zonder IT-zorgen

23-01-2019 | 12:30 -13:15Theater 08: Exposanten Technologie & ICT

Prowise GO: Dé complete online leeromgeving zonder IT-zorgen

24-01-2019 | 13:30 -14:15Theater 08: Exposanten Technologie & ICT

Prowise GO: Dé complete online leeromgeving zonder IT-zorgen

25-01-2019 | 12:30 -13:15Theater 08: Exposanten Technologie & ICT

Prowise GO: Dé complete online leeromgeving zonder IT-zorgen

26-01-2019 | 13:30 -14:15Theater 08: Exposanten Technologie & ICT

Producten en diensten

Prowise Touchscreen

Met het Prowise Touchscreen geniet je zorgeloos van ‘s werelds beste beeld- en geluidskwaliteit. De gebruikte materialen zijn van het allerhoogste niveau en zorgen samen met de zelfontwikkelde hard- en software voor unieke onderwijs- en presentatiemogelijkheden. Het lage energieverbruik, de revolutionaire prijs en de standaard vijf jaar onsite garantie garanderen een ongeëvenaarde total cost of ownership.

Prowise GO

Prowise GO is de meest complete en voordeligste online leeromgeving voor scholen in Nederland.Voor de lage prijs van 6 euro exclusief btw per leerling per jaar ben je als school verzekerd van een moderne online leeromgeving met unieke mogelijkheden. 

Denk hierbij aan adaptieve leerprogramma’s, het klaarzetten van webapplicaties, een klassenmanagementsysteem en toegang tot Prowise Presenter voor alle leerlingen. 
Combineer dit met de kwalitatieve, energiezuinige Prowise touchscreens en Chromebooks, onze unieke garantievoorwaarden en je komt tot een ongekend lage cost of ownership.

Presenter software

Onze Prowise Presenter software geeft zowel leerkracht als leerling veel mogelijkheden: maak zelf lessen of werkstukken, werk met innovatieve tools en creëer interactiviteit in de lessen in een aparte omgeving voor het primair onderwijs en voor het voortgezet – middelbaar – en hoger onderwijs. Presenter is geoptimaliseerd voor onze touchscreens, tablets en pc’s, maar altijd en overal in te zetten op ieder apparaat.

Prowise Chromebook EduLine

Verrijkt je schooldag! 

Een Chromebook van hoge kwaliteit en zeer geschikt voor gebruik in het klaslokaal. Voorzien van 11,6? anti-glare scherm en 4GB ram/16GB opslag.

Prowise Chromebook EduLine 360

Faciliteert alle werkvormen.

Het 360º roterend touchscreen zorgt voor unieke mogelijkheid voor het onderwijs. De Chromebook is uitgerust met 11,6? IPS anti-glare scherm en 4GB ram/32GB opslag.

Prowise EduBook 360

Een krachtige notebook, uitgerust met Windows 10, touchscreen en een Windows Ink pen. Biedt altijd de juiste stand om in te werken. Dankzij het 360º kantelbare beeldscherm verander je hem van laptop naar tablet en alles daartussenin. Gemaakt voor het onderwijs.

Prowise All-in-One PC

Samenwerken op een 21,5 inch tablet. 

De Prowise All-in-One PC is een computer en tablet in één. Het is een echte alleskunner en te gebruiken voor elke situatie in het klaslokaal. Geef instructie, zet leerlingen in groepjes aan het werk of laat iemand zelfstandig opdrachten uitvoeren.

Links

Mediapartners