Nieuws
23 april 2020

Vijfhart start ict-opleiding vanuit hotelkamer

Vijfhart IT-Opleidingen uit Arnhem biedt ict’ers de mogelijkheid om een cursus te volgen vanuit een hotelkamer. Hiermee kunnen cursisten even ontsnappen aan de afleidende thuissituatie en zich in deze afgesloten ruimte volledig concentreren op de training.

De Vijfhart Roomcursus is ontstaan als antwoord op de coronacrisis. Het pakket bestaat uit een interactieve en virtuele cursus die cursisten overdag vanuit een eigen hotelkamer volgen. De ict-opleider biedt deelnemers een voucher die te gebruiken is bij één van de deelnemende hotels. Koffie, thee en water zijn in de hotelkamer aanwezig en een lunch, bezorgd via roomservice, is inbegrepen. Na afloop van de training gaat de cursist in principe weer naar huis aan.

‘De vraag naar virtuele trainingen is groot, maar cursisten vinden het lastig om zich te concentreren met alle kinderen en onrust om zich heen. Dat begrijp ik als vader van drie kinderen maar al te goed’, aldus Bastiaan Janssen, ceo van Vijfhart. ‘De Vijfhart Roomcursus biedt cursisten een optimale leerervaring en tegelijkertijd worden de betrokken hoteliers geholpen met het bezetten van hun leegstaande hotelkamers.’

Lees verder >>

FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

Mediapartners