Nieuws
10 februari 2020

Thales en Luminis richten softwareschool op

Thales en Luminis zijn een opleiding gestart die technisch talent in anderhalf jaar klaarstoomt voor de top van het Nederlandse tech-landschap. Daarvoor hebben de Franse technologieonderneming en het software- en technologiebedrijf uit Amersfoort het Accelerate-programma ontwikkeld, een intensieve opleiding voor een selecte groep deelnemers.

Dat maakten genoemde bedrijven afgelopen week bekend. Het initiatief is ingegeven door een toekomst waarin software een dominante rol speelt.

De opleiding maakt het voor deelnemers mogelijk in anderhalf jaar een ontwikkeling door te maken die doorgaans vijf jaar in beslag neemt. Aan bod komen technische vaardigheden, bijvoorbeeld op het gebied van microservices en cybersecurity. Ook speelt de ontwikkeling van ‘soft skills’, zoals communicatie en leiderschap, een rol.

Thales en Luminis zien in de start van de Accelerate-opleiding een belangrijke stap om de toekomstige leiders van hun organisatie te creëren. Het voornemen is dan ook om dit programma te herhalen met nieuwe groepen medewerkers.

Lees verder >>

FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

Mediapartners