Squla - Leuk leren
Stand: 01.E094
Squla is het enige online programma waarmee kinderen leuk leren in alle vakken, in alle groepen van de basisschool. In de klas is dat altijd gratis! Verrijk je lessen op een creatieve manier met de digitale quizzen en games van Squla. Of bied individuele ondersteuning aan leerlingen die extra oefening of meer uitdaging nodig hebben.Squla in het kort:- Iedere leerling oefent op zijn eigen niveau, pas eenvoudig het groepsniveau aan - Alle schoolvakken, Cito-modules en 21st century skills- Sluit aan op lesmethodes en ontwikkeld door onderwijsexperts- Werkt eenvoudig op alle apparaten, ook op het digibord- Ouders volgen de leerontwikkeling van het kind via het wekelijkse ouderrapport- Leerkrachten volgen de leerontwikkeling van de kinderen via hun leerkrachtaccountKom een kijkje nemen op onze stand en we geven tips en uitleg over het gebruik van Squla in de klas. Stand E094 in hal 1.

Contact

Rhijnspoorplein 22
1018 TX
Amsterdam Nederland
+31 20 7630789
Twitter

Whitepapers

Producten en diensten

TaalExtra voor kinderen met spellingproblemen en dyslexie

Zijn er kinderen met spellingproblemen of dyslexie in je klas? En is een behandelplan nog niet in zicht? Met TaalExtra leren kinderen in kleine stapjes beter spellen en lezen. De methode is voor thuis en ontwikkeld samen met de orthopedagogen van ZIEN in de Klas. Als leerkracht kun je ouders hierover informeren. www.squla.nl/taalextra

Engels voor groep 1 t/m 8

Op Squla leer je nu al Engels vanaf groep 1. Met uitdagende games en quizzen leren kinderen spelenderwijs Engels lezen, verstaan en schrijven en vergroten ze hun woordenschat. Alle quizzen zijn adaptief; de moeilijkheidsgraad past zich automatisch aan aan het niveau van het kind. Daarnaast oefen je op Squla nu ook de juiste uitspraak met onze nieuwe spraakherkenningstool (vanaf groep 3).

21st century skills, vaardigheden van de toekomst

De nieuwe generatie groeit op in een digitaal tijdperk. Welke (digitale) vaardigheden hebben ze nodig om succesvol te kunnen deelnemen aan de maatschappij van de toekomst. Hoe raken ze wegwijs in de wirwar van informatie? In het vak 21st century skills leren kinderen in groep 6 t/m 8 vaardigheden die belangrijk zijn voor de toekomst. In 9 missies krijgen ze skills als kritisch denken, samenwerken en informatie verzamelen écht onder de knie. Handig voor een werkstuk of spreekbeurt!

Links

Mediapartners