Gynzy
Stand: 02.D019
1 Seminars
Ontwikkelingen van ICT en onderwijs zijn nog nooit zo snel gegaan als de afgelopen paar jaar. Vooruitstrevende schoolbesturen hebben focus op rendement en zetten stevig in op verdere digitalisering van hun onderwijs. Leerkrachten passen didactische vernieuwing toe waarin talentontwikkeling, differentiatie en adaptief leren centraal staan. Gynzy helpt scholen het onderwijs efficiënter en leuker in te richten met digitale ondersteuning.

Totaaloplossing
Hoe doen wij dat? Met Gynzy kunnen leerlingen adaptief leren in de klas en leerkrachten worden compleet ondersteunt omdat Gynzy inzet op alle manieren waarin digitalisering een voordeel kan hebben binnen het leerproces. Of het nu gaat over een goed kindbeeld van leerresultaten per kind of lessen digitaal voorbereiden en geven, Gynzy heeft het allemaal. Door een combinatie van de aanwezige digibord instructielessen, tools en trainers hebben leerkrachten een waardevolle etui in de klas. Leerkrachten ervaren tijdswinst door minder nakijkwerk, meer overzicht en onze integratie met ParnasSys. Hierover informeren wij je graag meer tijdens de NOT want ook hierin staan wij samen met ParnasSys niet stil.

Adaptief leren
Vanaf 2009 kennen vele scholen ons van onze digibordsoftware maar vandaag de dag verwerken ook duizenden leerlingen digitaal met Gynzy in de klas en zelfs thuis. Gynzy sluit aan bij jouw schoolsituatie en is eenvoudig in te zetten i.c.m. reeds aanwezige methodes. Natuurlijk is het ook mogelijk Gynzy zonder methode in te zetten. Je hebt met Gynzy geen werkboekjes meer nodig omdat je compleet digitaal kan verwerken met jouw leerlingen. Binnen Gynzy werken leerlingen adaptief. Iedere leerling volgt zijn eigen route tot het leerdoel beheerst wordt. Zo krijgt iedere leerling wat hij nodig heeft en de leerkracht wordt compleet ondersteunt met goede dashboarding van de klas en per leerling. Wil je meer weten over adaptief leren? Onderaan deze pagina kan je ons whitepaper over 'adaptief leren' downloaden.

Wij ontmoeten je graag
Je bent van harte welkom ons te bezoeken bij onze stand in hal 2, stand D019. Onze adviseurs nemen graag de tijd om kennis te maken en vragen te beantwoorden. Mocht je alvast een afspraak willen inboeken met een van onze adviseurs of buddy's klik dan op de link hieronder. Wij zijn erg benieuwd naar de (digitale) ontwikkelingen die spelen binnen jouw school.     

Op vrijdag 25 januari geven wij een seminar met als onderwerp:

Als leerkracht in je kracht met Gynzy

Tijdens dit seminar maak je kennis met Gynzy en zullen we ingaan op die functionaliteiten die leerkrachten ervaren als zeer waardevol in hun dagelijkse praktijk. Denk hierbij aan geen nakijkwerk, hulp bij lesvoorbereiding, duidelijke inzichten en meer eigenaarschap bij leerlingen. Maak kennis met de verwerkingssoftware van Gynzy die leerlingen motiveert en leerkrachten weer in hun kracht zet.

Contact

Stationsplein 103
5211 BM
's-hertogenbosch Nederland
+31 40 4020907
TwitterLinkedIn

Seminars

Als leerkracht in je kracht met Gynzy

Pieter Smits
Technologie & ICT
25-01-2019 | 13:30 -14:15Theater 08: Exposanten Technologie & ICT

Whitepapers

Producten en diensten

Gynzy’s verwerkingssoftware is een adaptieve leeromgeving voor basisschoolleerlingen. Met de software kunnen leerlingen op hun eigen niveau met opgaven oefenen terwijl ze ondersteund worden in hun leerproces. De oefenstof sluit aan bij reeds aanwezige lesmethodes én bij persoonlijke leerroutes.

Links

Mediapartners