E-WISE
Stand: 02.G007
E-WISE geeft leerkrachten in het primair onderwijs en docenten in het voorgezet onderwijs eigenaarschap over hun eigen leerlijn. Met ons online cursusaanbod van ruim 80 cursussen kiezen leraren zélf hun nascholing, waar en wanneer zij dat willen. Wellicht staat voor vanavond een oudergesprek op de planning. Dan is bijvoorbeeld de cursus ‘Oudercommunicatie’ een welkome opfrisser om goed voorbereid het gesprek in te gaan. Een hoogbegaafd kind in de klas? Geen probleem. Ook daar biedt E-WISE een cursus voor. Zo veel leraren, zoveel wensen. Met meer dan 80 cursussen die alle facetten van het leraarschap beslaan, biedt E-WISE een online platform waar iedereen wijzer van wordt. Een leeraanbod dat tegemoetkomt aan het professionaliseren en de persoonlijke opleidingswensen van leraren.

Daarbij zijn er volop mogelijkheden om de online cursussen te gebruiken om samen te leren. Op deze manier kun je E-WISE ook toepassen in groepsverband. Samen de verdieping zoeken en vervolgens de inhoud bespreken. Blended leren als voorbereiding op een teamoverleg of bij studiedagen.

Bekijk hier ons cursusaanbod:
Leerkrachten in het primair onderwijs: www.e-wise.nl/leraarpo/cursusoverzicht
Docenten in het voortgezet onderwijs: www.e-wise.nl/leraarvo/cursusoverzicht

Contact

Janssoniuslaan 38 40
3528 AJ
Utrecht Nederland
030-2644100
LinkedIn

Whitepapers

Producten en diensten

E-WISE

E-WISE geeft leraren eigenaarschap over hun leerlijn te geven door kwaliteit, tijdsefficiëntie en gepersonaliseerd leren te combineren.
  • De beste docenten
  • Vakinhoudelijke, vakdidactische en pedagogische cursussen
  • Ruim 80 cursussen
  • Cursussen in 2 uur afgerond
  • Kennis waar leraren direct mee aan de slag kunnen
  • Blended learning

Links

Mediapartners