Opzijnplek.nl
Stand: 01.C122
Kinderen die de ruimte krijgen om zelf te ontdekken en op hun eigen kompas mogen navigeren, leren op zichzelf te vertrouwen. Zij zijn daardoor in staat om de wereld met respect en verantwoordelijkheid tegemoet te treden. OpzijnPlek wil jou inspireren kinderen te laten opgroeien met oog voor hun eigenheid en wijsheid.? Kinderen willen vooral 'zelluf doen' en vooral hun wereld zelf ontdekken en beleven!

Duurzaam opgroeien
Opvoeden is meegroeien met een kind in plaats van sleutelen aan een kind. Het is voorbeeld zijn en ruimte geven voor ontdekkingen. Het is luisteren naar ons gevoel en naar de signaaltjes die kinderen ons geven, omdat ze zo graag met ons samen willen groeien!

Ons aanbod
Vanuit onze visie 'duurzaam opgroeien', biedt OpzijnPlek materialen en verhalen die bijdragen aan een waarde(n)volle ontwikkeling van kinderen. Materialen die niet snel vervelen en die bijdragen aan een meer bewustere wereld waarin iedereen zijn talent kan ontwikkelen en zijn Plek zal vinden. Ook de inrichting van ruimten en lokalen binnen een basisischool en kinderopvang, m.b.t. zitten, spelen en bewegen, behoort tot ons productenaanbod.

Wij streven ernaar om zoveel mogelijk producten in de webwinkel op te nemen die:
  • plezier en enthousiasme opleveren
  • buitenspelen bemoedigen
  • inspireren tot natuur ontdekken en beleven
  • samenwerking en delen aanmoedigen
  • creativiteit prikkelen
  • talentontwikkeling stimuleren
  • duurzaam handelen en denken in gang zetten
  • ondersteunen in leren en sociaal-emotionele groei

We juichen buitenspelen enorm toe, omdat we merken dat kinderen heel veel opbrengst halen uit buiten ontdekken en de natuur beleven. Kinderen leren daarmee hun zintuigen in te zetten, waardoor ze hun talenten en vooral dat wat ze leuk vinden, makkelijker ontdekken. Zo vinden zij hun weg in het leven naar hun Plek.

Contact

Veerpolder 19 015
2361KX
Warmond Nederland
+31 (0)71 785 36 90
TwitterLinkedIn

Whitepapers

Producten en diensten

NIEUW! RobHoc® flexibele kindermeubels

   
Er bestaat een mogelijkheid om kinderen van verschillende lengtes en leeftijden optimaal te laten zitten, werken, bewegen en bovendien zelf constructies te laten opbouwen zonder dat dit veel moeite of tijd kost. Hoe? Met de meubels van ROBHOC®
ROBHOC® is een serie multifunctionele kindermeubels voor in de klas of in het kinderopvang.

Praktisch
ROBHOC® staat garant voor ergonomisch gebruik van de ruimte. De stoelen, tafels en bijbehorende speelelementen zijn super eenvoudig stapelbaar. In een mum van tijd verander je een klaslokaal met tafels en stoeltjes in een open ruimte waar gespeeld kan worden. Op slechts een enkele tafel kun je alle andere meubels opgestapeld kwijt.

Combineren
Je kunt met ROBHOC® onderdelen eindeloos combinaties maken. Maak een gym-toestel, een speeltoestel of laat de kinderen zelf bouwen. Van knikkerbaan tot slack-line, van elastieken tot een toneelpresentatie. Alles kan met de ROBHOC® kindermeubellijn. Degelijk materiaalDe meubels worden vervaardigd uit hoge kwaliteit hout. In combinatie met de slimme constructies maakt dit de meubelen zeer stevig en daarom erg geschikt voor spel en beweging.

Motorisch ondersteunend
ROBHOC® is ontworpen om kinderen van verschillende leeftijden en lengtes goed te laten zitten. De meubels stimuleren een goed postuur, goede spierontwikkeling en actieve houding. Geschikt voor bibliotheken, workshop ruimtes, leer- en werkruimtes, klaslokalen, buitenschoolse opvang en nog veel meer. Lees onze blog.
Kijk vooral naar de filmpjes en foto's of kijk voor meer inspiratie op www.robhoc.de 
 
Voor meer informatie in Nederland of België neem vrijblijvend contact op met Bram Zaalberg op 0031 (0) 643236111 of mail bram@immenz.nl

Natural Earth Paint - natuurlijke verf voor kinderen en kunstenaars